Etter sitt andre barn kræsjer Julie Valsø rett inn i en fødselsdepresjon. Hvordan kunne dette skje? Så mye som hun hadde forberedt seg? Hun hadde brukt ukesvis på å nå bunnen av alle råd på internett, slukt artikler og lest utallige anmeldelser av alt fra barnevogner til nesesugere. 
Valsø kommer til Moelv bibliotek for å lese og snakke varmt og humoristisk om hvordan vi kan overleve å ha små barn, uten at det tar knekken på oss. Med høy gjenkjennelsesfaktor tar hun oss gjennom de ubrukelige forventingene vi har til foreldrelivet og viser hvor det gikk galt for henne. 
Julie er utdannet tekstforfatter og har studert ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun har erfaring som digital strateg for TV-kanaler, og er prisvinnende innholdsskaper som lever av å lage innhold til sine 60 000 + følgere i sosiale medier. Hun byr på rolige og morsomme betraktninger fra livet som mor til to små barn. Julie kom nettopp hjem fra reise ett år rundt i Europa i egenlaget bobil sammen med mannen Espen og de to barna deres.

Sted: Ringsaker bibliotek, Moelv
Tid: Torsdag 5.oktober 2023 kl. 19.00