Hva skjuler seg i den store hatten? Siri spiller på celloen sin og Maren synger om det barna trekker ut av hatten. Kanskje kan du sangen og kan synge med? 
“Hatten med det rare i” er en interaktiv konsert med den klassiske duoen SOPRAN & CELLO. Sopran Maren Myrvold og cellist Siri Snortheim trekker ting ut av en stor hatt sammen med barna, og sammen finner vi fram til historier og sanger vi kan om det vi fant.

SOPRAN & CELLO består av  Maren Myrvold på vokal og Siri Snortheim på cello. Maren Myrvold kommer fra Hamar, er klassisk sanger og operasanger, komponist og produsent for konserter, kunstprosjekt og forestillinger. Kunstnerskapet hennes bærer preg av lysten til å skape møter på tvers av kunstform og sjanger, og å føre utøvere og publikum tett sammen.
Siri Snortheim er en kreativ og skapende utøvende cellist, så vel som orkestermusiker og kammermusiker. Nye ideer testes ut gjennom lek og samspill, og hun trives godt med å utforske celloens klanglige og rytmiske muligheter. Hun kommer fra Glåmos, bor på Stange, og er svært aktiv i det lokale musikkmiljøet.

Konserten varer i om lag 30 minutter og passer for barn fra 3 år og oppover.

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal
Tid: Lørdag 6. april klokka 12:00 

Et arrangement i serien “Barnas lørdag”.