Hva er det gutter i dag må vite? Hva former en gutt, og hvilke øyeblikk er avgjørende? 

Kom til minibiblioteket vårt i Brugata 11! Der er Visit Innlandet, RingsakerOperaen og Ringsaker bibliotek samboere.
Kristin Hauge forteller fra sin nye bok "Brev til en sønn".

«La menn være menn!» skriver sinte menn på nettet. «Snakk med sønnene deres!» advarer politiet før russetiden. «Lær guttene deres å oppføre seg», ber kvinnene etter #metoo. De siste 40 årene har forventningene til en norsk gutt, mann og pappa endret seg, og gitt nye krav og muligheter. Men gutter er fortsatt det ekstreme kjønnet. De mest robuste og de mest sårbare. De raskeste og de som kommer sist.
I "Brev til en sønn" deler Trygve Skaug, Hakim Lindland-Rahimi, Einar Norbakken, Simen Knudsen og Kristine Gølin Haddal sine fortellinger. De er forskjellige rollemodeller, som med sine holdninger indirekte påvirker hverdagen til våre sønner i Idretts-Norge, i surfemiljøet, i klimakampen, i sosiale medier, i førstegangstjenesten og i skolegården. Det handler om kraften i relasjoner, om å vinne, miste, og finne sin plass og sine verdier.

Kristin M. Hauge jobber som forfatter, skyggeforfatter, portrettskribent og friansjournalist. I 2018 kom "Brev til en datter". Hun er også medforfatter på boken "Alt du ikke ser" som kom i 2019.
 

Arrangeres av VisitInnlandet, RingsakerOperaen og Ringsaker bibliotek i serien "Tre på tur". 

Sted: Minibiblioteket i Brugata 11

Tid: Torsdag 12. mars klokka 11:30