error_outline
07. april kl. 08:15

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Har du spørsmål om koronavirus, kan du ringe:

• Folkehelseinstituttet for råd og veiledning på tlf. 815 55 015 på hverdager mellom 08:00 og 15:30.
  • Hamarregionens koronatelefon med telefonnummer 47 77 00 75. Åpningstider hverdager kl. 09.00 – 18.00. Åpningstider helg, helligdager i påsken og onsdag 8. april kl. 11.00-17.00
  • Koronatelefonen besvares av kvalifisert helsepersonell og kan besvare spørsmål vedrørende karantene og testing.

Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus. De siste oppdateringene rundt situasjonen, finner du her på våre nettsider.

Les mer... clear

Nyheter fra landbrukskontoret

Foto av bønder, jorde og traktor

Landbruket trenger deg med relevant erfaring!

Som følge av koronaviruset er det behov for flere hender i landbruket. Sesongarbeidere er forhindret i å komme til landet, og landbruket trenger hjelp. På arbeidsplassen.no kan du som har landbruksfaglig bakgrunn og vil hjelpe, registrere deg. På den samme portalen kan du er bonde, søke etter ny arbeidskraft.