På grunn av restriksjoner knyttet til koronasituasjonen er arrangementet utsatt.
Vi kommer tilbake med informasjon om nytt tidspunkt når det er bestemt.

 

Forfatter og politiker Mimir Kristjansson har skrevet ei både rørende og rystende bok om sin mor, «Mamma er trygda».  Mora fikk kreft da sønnen var ti år, og livet ble slett ikke slik det skulle vært.  Familien gikk i oppløsning, og mor ble uføretrygda, med alt det innebærer.  Mimir forteller med varme og humor og politisk slagkraft om mora og oppveksten.  

Mímir Kristjánsson er samfunnsdebattant, forfatter og politiker. Han har vært nyhetssjef i Klassekampen, og har i tillegg til boka Mamma er trygda (2019) gitt ut bøkene De superrike (2011), Frihet, likhet, Island (2015) og Hva ville Gerhardsen gjort? (2018).

Arrangementet er støttet av Stiftelsen Fritt Ord og er en del av Ringsaker biblioteks foredragsserie «Pengene og livet». 

På grunn av Korona-situasjonen og restriksjoner knyttet til den, er arrangementet bare åpent for publikum som er bosatt i Ringsaker. Ved våre arrangement følger vi denne anbefalingen fra regjeringen: "Arrangementer som samler personer fra ulike kommuner, bør utsettes eller avlyses".
 

Sted: Ringsaker bibliotek, Brumunddal