– Vi er en døråpner inn til regionale og nasjonale ressurser. Vi hjelper folk med å gjøre dem oppmerksomme på de mulighetene som finnes, og med å rigge selskapene på en god måte, forteller næringsrådgiver Heidi T. Karlsen, som er prosjektleder i Gründerparken.

Ulike faser

I Gründerparken finner man aktører innen et bredt spekter av bransjer og fagområder, og som befinner seg i ulike faser.  

– Alle trenger diskusjonspartnere, og i Gründerparken finner du alltid noen du kan sparre med. De ulike bransjene og bakgrunnene som er representert her gjør at du får tilgang til andres erfaringer uavhengig av bransje, sier Karlsen.

Selv er hun pådriver for å løfte bedriftene videre, og hun opplever veldig at de som holder til i Gründerparken også er der for hverandre.

– Dette er en plass hvor alle vil hverandre vel. Hvis noen har gjort seg erfaringer som de tror andre kan ha nytte eller glede av, er det stor vilje til å dele kunnskapen sin med de andre. Slik spiller de hverandre gode, og det bidrar til at miljøet i Gründerparken også blir veldig åpent og inkluderende, mener hun.

Pendlere og studenter

Det er ikke bare gründere som har funnet sin plass i Gründerparken. Flere pendlere benytter seg også av muligheten til å ha fast kontorplass lokalt de dagene de jobber «hjemmefra».

– Her har man tilgang til alle fasiliteter som man har i et kontorlandskap. Man har også et sted «å dra på jobb til», hvis man ikke ønsker å ha kontoret hjemme. I tillegg får man være en del av et lokalt bedriftsmiljø, som kan være nyttig for mange, forteller Karlsen.

Også studenter har funnet veien til Gründerparken.

– Igjen kan det oppleves som lettere å strukturere arbeidet med studiene når man har et sted å gå for å jobbe med dem. I tillegg Tilstedeværelse i Gründerparken gir tilgang til et nettverk med mye kompetanse innen ulike områder som kan være nyttig også for studentene, sier hun. 

Ulike modeller

Tilbudet i Gründerparken er fleksibelt og kan tilpasses ulike behov og løsninger som passer for den enkelte.

– Vi får svært gode tilbakemeldinger fra de som bruker Gründerparken per i dag, og vi tar gjerne imot enda flere både gründere, pendlere og studenter, avslutter Heidi T. Karlsen. 

På vår nettside finner man mer informasjon om tilbudet, om priser samt kontaktinformasjon dersom man ønsker å ta kontakt eller få svar på eventuelle spørsmål. 

 

«Fem på gangen» i Gründerparken

Vi har bedt noen av aktørene i Gründerparken beskrive hvorfor de trives i Gründerparken.


Tone Evensen – Magisk kunnskap

Gründer eller pendler: Gründer

Hvorfor har du valgt å jobbe fra Gründerparken?

 • Fellesskap, følelse av å «gå på jobb», lokalene
 • Mulighet for møtelokaler og nettverk 

Hva er bra med Gründerparken?
Det er bra at man kan ha kunnskapsutveksling på tvers av bransjer, og at man gjennom dette utvikler et fint fellesskap.  Alle er rause og vil hverandre godt. I Gründerparken blir man godt ivaretatt og de ansvarlige (Heidi) tar vare på alle. 


Eva Torny Storrød – Optimal Struktur

Gründer eller pendler: Gründer 

Hvorfor har du valgt å jobbe fra Gründerparken?

 • Først og fremst for å ha følelsen av å reise på jobb, og ikke sitte på hjemmekontor som fast base.
 • For å kjenne på at jeg virkelig satser. Det hele blir mer reelt når man sitter i et miljø med andre.

Hva er bra med Gründerparken sett fra ditt ståsted?

 • Jeg har alt jeg trenger her. Jeg driver egentlig veldig «lowkey» og har ikke behov for kontorutstyr og møterom. Men det er fint at det er tilgjengelig. Jeg setter pris på utvalget av kaffe i maskinen, samt rene og lyse lokaler.
 • Deretter setter jeg veldig pris på samholdet; felles lunsj når det lar seg gjøre og andre sosiale eventer, både med og uten lærerikt innhold.

Sara Mahdavi Rakstang– Repasdo AS 

Gründer eller pendler: Gründer

Hvorfor har du valgt å jobbe fra Gründerparken? 

 • Som førstegangsgründer var det viktig for meg å bygge nettverk med andre gründere, lære fra dem, dele erfaring og bygge et felleskap. 
 • Det var også viktig å utvikle nettverket mitt i Innlandet, med viktige organisasjoner som Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Grønn framtid osv. og dette kunne bli gjort mye mer effektivt når man er en del av Gründerparken.
 • Ikke minst var det viktig å bygge nettverk mot lokale selskaper som kan levere kunnskap og tjenester som Repasdo kunne ta i bruk gjennom utviklingsfasen. Gjennom frokostmøter, workshop og andre eventer fikk jeg mange gode muligheter til å forsterke mitt nettverk mot dem. 

Hva er bra med Gründerparken sett fra ditt ståsted?

 • En av de viktigste parameterne gjennom utviklingsfase i en gründerreise er å være agil, å gå gjennom korte sprinter, teste resultater og justere veien videre. Men den som kan være helt avgjørende er å ha tilgang til rådgivere som kan være tett på prosjektet i et overordnet nivå og gi strategisk veiledning når det er behov for det. En sparringspartner som kan foreslå noen alternativer når man trenger det. Og i tillegg en rådgiver som kan koble man videre til andre rådgivere/ organisasjoner/ løsningsleverandører ved behov. Dette er en fantastisk og uvurderlig mulighet som vi alle gründere få tilgang til mens vi er i Gründerparken.
 • Jeg tror ikke Repasdo kunne oppnå det vi har oppnådd i dag uten å være en del av Ringsaker Gründerparken og uten den fantastiske hjelp og støtte underveis fra Heidi Karlsen som Repasdos rådgiver. Gründerparken og næring i Ringsaker kommune gjør det mulig for oss gründere til å bygge en smidig og praktisk vei mot lykke!

Alexander Holmeset - CloudWay

Gründer eller pendler: Pendler

Hvorfor har du valgt å jobbe fra Gründerparken?

 • Jeg jobber som Senior Cloud Consultant. Jeg jobber med Microsoft 365 (Teams, Exchange, SharePoint, Viva osv...) med fokus på automatisering av prosesser. Jeg bor i Spania, men er i Norge på sommeren når min datter har skoleferie fra den Norske Skolen i Rojales. Trengte derfor en god plass å jobbe fra da vi bor i campingvogn på Mjøsa Ferie og Fritid mens vi er i Norge.
 • Hørte fra andre i Brumunddal at dette kunne være ett godt sted å jobbe fra.

Hva er bra med Gründerparken sett fra ditt ståsted?

 • Du har det du trenger av fasiliteter, eneste du trenger er å ta med bærbar pc. 
 • Jeg ser også det er et trivelig miljø her, og alltids noen å slå av en prat med både faglig og ikke faglig over en kopp kaffe.

Synnøve Stubø Engeskaug - Shell (Acquisitions, Divestments & New Business Development), Digital Implementation Lead

Gründer eller pendler: Pendler

Hvorfor har du valgt å jobbe fra Gründerparken?

 • Jeg ønsket å flytte nærmere familie og med min nåværende stilling som er internasjonal så har jeg ikke noe kontor i umiddelbar nærhet. Jeg trives godt med å ha et miljø rundt meg og ble tipset om at Gründeparken var en bra plass å sitte.  

Hva er bra med Gründerparken sett fra ditt ståsted?

 • Først og fremst så vil jeg trekke frem mangfoldet som representeres blant pendlere og gründere. Det er en fin og inkluderende gjeng som skaper et godt fellesskap i Gründerparken.
 • Fasilitetene er bra, og prisen er gunstig.