Nyheter næring

Torget

Tilby dine produkter på «Juletorget» i Brumunddal!

Hver lørdag i førjulstiden vil det bli «Juletorg» i Brumunddal sentrum.  Vi lager et torg med førjulsstemning, bålpanner og fakler, hvor vi inviterer deg som lokal tilbyder til å komme med dine produkter.

TietoEVRY-2560x1440

Lederseminar om teknologi og digitalisering

På tide å se mulighetene!

Konferansen for deg som er opptatt av samarbeid, utvikling, vekst, digitalisering og lederskap!

Tid:               tirsdag 30. november kl. 7.45 - 12.15 + lunsj
Sted:            Prøysenhuset, Rudshøgda
Arrangører: TietoEVRY og Ringsaker kommune

Snorklipping blant fagfolk

Næringssjefens første bedriftsbesøk

​En ødelagt garasjeport ble Ove Gjesdals første møte med Ringsakers næringsliv. Mjøsa Port og Montasje ble en god kundeopplevelse, sier han.

Moelv sentrum

Sterk vekst i varehandelen i Ringsaker

Varehandelen i Ringsaker fortsetter å vokse, og i 2020 ble det handlet for hele 16.300 kroner mer per innbygger enn året før, mens landsgjennomsnittlig vekst var på 10.849 kroner per innbygger. Dette er den høyeste veksten i varehandelen Ringsaker har hatt på ett enkelt år.