Nyheter næring

Etablererkurs_Hamar

Etablererkurs vinter 2023

• Brenner du for en idé og ønsker innspill på hvordan du kan utvikle den videre?
  • Går du med tanker om å starte egen bedrift, men lurer på hvor du skal begynne?
  • Har du bestemt deg for å satse og ønsker gode støttespillere på veien?

Da bør du melde deg på etablererkurs!

Tid: oppstart onsdag 22. februar kl. 18.00 - 21.00, med fem kvelder før påske.
Sted: Brumunddal eller Stange (avgjøres nærmere)

Ringsakerseminaret 2023

Etter to år med pandemi gleder vi oss til å arrangere Ringsakerseminaret igjen.

Det er kun 215 plasser og det pleier å være fullt. Vi anbefaler derfor å melde seg på tidlig for å være sikret plass.

Tid:   tirsdag 14. februar kl. 7.30/8.15 - 15.30
Sted: Prøysenhuset

Bærekraft_frokostmøte_14_06_2022

Frokostmøte med bærekraft som tema

Den enkelte bedrift berøres av den grønne framtida, og må i stigende grad forholde seg til nye krav til bærekraft. Det handler ikke bare om reduserte klimautslipp og klokere ressursutnyttelse, men også om å utnytte muligheter og handlingsrom som oppstår som følge av at verden forandrer seg.