Mer informasjon om Frivillighetsfestivalen

Endelig kan vi igjen ønske velkommen til frivillighetsfestival! I år er det ekstra stas siden det er Frivillighetens år. Målet er å gi lag og foreninger en arena for rekruttering og synlighet. Vi inviterer med alle lag og foreninger i Ringsaker så byen blir fylt med glade aktiviteter for store og små! Festivalområdet blir torget og gågata i Brumunddal sentrum. Alle lag og foreninger som deltar på denne dagen er med i trekningen av flotte premier.

Frivillighetsfestivalen ble først arrangert i 2019. Da deltok nærmere 40 lag og foreninger. Flere foreninger har gitt tilbakemelding om at festivalen bidro til flere medlemmer i laget. 

Arrangørgruppa består av Ringsaker Idrettsråd, Ringsaker Kulturråd, Moelv Frivilligsentral, Brumunddal Frivilligsentral, VilMer og Ringsaker kommune
Arrangørgruppa legger til rette - det er lag og foreninger som skaper dagen! Bli med og skap en dag fylt med aktiviteter og sosial moro!

Derfor lager vi frivillighetsfestival

Frivillig sektor er en av de viktigste bidragsyterne til fellesskapsarenaer og aktiviteter som bidrar til trygghet, mestring og tilhørighet for befolkningen. Derfor er det viktig å heie fram og synliggjøre frivilligheten i Ringsaker.

Målet med dagen er:
• å lage en arena for rekruttering til frivilligheten
• å la frivillige lag og foreninger få vise fram sin kjerneaktivitet og invitere publikum med i det som presenteres
• å synligjøre mangfoldet i aktivitetstilbudet og møteplassene som frivilligheten i kommunen bidrar med
• å la folk møtes på tvers av generasjoner
• å skape en arena for integrering
• å styrke samarbeidet mellom frivillig sektor og Ringsaker kommune

Se bilder fra Frivillighetsfestivalen 2022

HER kan du se bilder fra årets festival. 

Evaluering Frivillighetsfestivalen 2022

Vi setter pris om om alle lag og foreninger som var med på årets frivillighetsfestival fyller ut evalueringsskjemaet under.