Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dette er Ringsaker kommunes offentlige nettsted. For å komme til vår markedsportal, besøk www.ringsaker.no

Om skolen

Furnes ungdomsskole ligger i et flott kulturlandskap lengst sør i kommunen, mellom de to byene Hamar og Brumunddal. Skolen er fra 1966 og har om lag 300 elever og nær 50 ansatte. Elevene kommer til oss fra Stavsberg, Kirkenær, Kylstad og Mørkved barneskoler. Skolen har også en spesialpedagogisk avdeling med elever fra hele kommunen.

Furnes ungdomsskole har utarbeidet klare standarder for læringsmiljøet. Skolen legger vekt på klasseledelse og regler og rutiner for elevatferd. Vi har som mål å styrke elevenes faglige kompetanse samt å utvikle holdninger og ferdigheter som gjør dem i stand til å samarbeide godt med andre mennesker. I flere år har skolen hatt et meget godt miljø med positive og engasjerte elever og lærere.

Skolen har mange aktiviteter som bidrar til læring, trivsel og glede i skolefellesskapet. Blant annet setter elevene i 10. klasse opp en stor egenprodusert musikal, og klassene på 8. og 9. trinn samarbeider om fellessamlinger gjennom året.

Vi legger stor vekt på et positivt samarbeid mellom skole og hjem. I dialog med hjemmet søker skolen å signalisere tydelige forventninger og interesse for den enkelte og følge opp elevens faglige og sosiale utvikling.

 

Kartvisning