Nyhetsbrev mai 2022

Gratis webinar med ungfritid.no

Tidligere i uka har dere mottak epost med invitasjon til en times gratis webinar om www.ungfritid.no. Her får dere tips og triks til hvordan bruke nettportalen til en plattform for rekruttering og synlighet. For innbyggerne i Ringsaker har det lenge vært et ønske om å finne alle fritidsaktiviteter på ett sted. For påmelding, se her.

E-postadresser

Flere ledere og styrer bruker private epostadresser. Utskiftninger av verv gjør det vanskelig å holde oversikt over endringer i kontaktinformasjon for oss i kommunen. Vi vil derfor oppfordre ALLE lag og foreninger til å opprette e-poster knyttet til funksjoner. Et eksempel: lederaasheimskytterlag@gmail.com Denne epostadressen kan brukes av leder for foreningen uavhengig av hvem som er leder. E-postadresser knytet opp til g-mail, hotmail og outlook er gratis å opprette. Når en slik e-post er opprettet, meld tilbake her.

Søppelpost:

Vi opplever at e-poster fra Ringsaker kommune havner i søppelkassen til dere mottakere. Et lite tips for å få e-postene i innboksen: Flytt den e-posten du finner i søppelkassen tilbake til innboks. Da vil framtidige e-poster automatisk kommer på rett sted.

Frivillighetsfestivalen 2022

3. september møtes vi til årets vakreste dag! ALLE lag og foreninger i HELE Ringsaker kommune inviteres til å vise fram seg og sine kjerneaktiviteter for publikum! Arrangørkomiteen er godt i gang med planleggingen. Og invitasjon skal være sendt til de fleste foreninger. Har ikke din forening mottatt invitasjon? Da beklager vi det og håper dere likevel melder dere på!

Det blir:

• Kåring av festivalens beste bidrag.
  • Stafett for livet blir med oss på festivalen!
  • Samuel Massie holder engasjerende og gripende foredrag om mestring og det å sette seg mål. Om hvordan det er å stå utenfor et fellesskap og hvordan komme inn i fellesskapet igjen. Les mer om Samuel her.

Fortsatt ikke påmeldt? Gjør det her!

Tilskuddsportalen

Tilskuddsportalen er et digitalt verktøy for dere som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til aktuelle prosjekter. Portalen har vært tilgjengelig for kommunens lag og foreninger i en prøveperiode som løper ut mai 2022. Ringsaker kommune har bestemt å forlenge prøveordningen ut 2022. Kommunen ønsker å tegne et fast abonnementet, da vi mener verktøyet kan være nyttig for å finne relevante tilskuddsordninger. En videreføring etter 2022 forutsetter imidlertid at portalen blir brukt av frivilligheten og at den oppleves relevant og nyttig. Husk å minne hverandre på muligheten for å søke etter relevante tilskuddsordninger når din forening får en god idé om nye aktiviteter eller for å realisere eksisterende aktiviteter. Det finnes også flere driftstilskudd å søke på. Mer informasjon om portalen, samt tips og triks finner dere her.