Et nærmiljø fullt av muligheter

Vi er veldig glade i å være ute. Vi ligger sentralt plassert i Brumunddal, og nærmiljøet med Sveum idrettspark, Husebyparken, skogen og stort uteområde med grillhytter, lekeapparater og fotballbane gjør at det aldri blir kjedelig. Å være mye ute skaper undring, pirrer fantasien og lekelysten, samtidig som barna utvikler sine motoriske ferdigheter.   

Lek og magiske øyeblikk

Vi leker hele tiden, men forskjellen ligger i hvordan vi leker. Gjennom å være en del av en stor kjede har vi tilgang til en omfattende verktøykasse av metoder og rutiner, basert på forskning og erfaring. Barnet først er ikke bare vårt slagord, det er også vår metode. Det skal sikre at barna lærer, skaper vennskap, opplever mestringsfølelse og annerkjennelse gjennom lek og omsorg. Det skal også sørge for at vi voksne evner å se, lytte, ta på alvor og legge til rette for riktig lek og magiske øyeblikk.   

Den første tiden

Noen barn løper rett bort til lekestativet, mens andre synes det er bedre å holde noen hardt i hånden. Alle barn er ulike, og i begynnelsen bruker vi ekstra tid til å bli kjent med deg og ditt barn, slik at vi kan skape trygghet og trivsel. Og vi har alltid et ledig fang hvis noen trenger litt trøst. Vi kaller det tilvenning. Vi vil at barnet ditt skal glede seg til å komme hit, og da må det være trygt og ikke minst gøy!   

Kom og bli kjent med oss

Vi kan si mye mer om hvor fint vi synes vi har det, våre metoder, filosofi, tanker rundt mat og lek og moro. Det viktigste er likevel å bli litt bedre kjent med deg og barnet ditt. Har du lyst til å komme innom for å møte oss og se hvordan vi har det? Da er det bare å ta kontakt, så sees vi!