Brumund barnehage er en privat, foreldreeid barnehage med en stor utvidet avdeling for barn fra 0–6 år. Barnehagen ligger ca. syv kilometer fra Brumunddal sentrum, og her er det kort avstand til skog og mark som vi bruker mye. På vinteren har vi skilekeanlegg med oppkjørte løyper og fine akebakker rett utenfor døra. Vi har også to gapahuker.

Barnehagen var ny høsten 2004, og er lys, romslig og trivelig med peis i allrommet. Vi har også en stor sal som vi kan benytte til ulike aktiviteter. Barnehagen har 26 plasser og seks ansatte. Barnehagen har en tett tilknytning til nærmiljøet i Brumund. Foreldregruppa og personalet jobber tett sammen og her er det gode, trygge og oversiktlige forhold for barna. Søsken får mulighet til å være sammen i hverdagen på tross av aldersforskjell. Vi jobber også mye gruppebasert.
 
Barnas medvirkning blir satt i fokus, og vi setter trygghet og trivsel i sentrum. Vi tilbyr et helhetlig læringsmiljø, der lek og humor/glede er viktig. Alle barna er på tur hver uke, og vi er mye ute. Barnehagen vår er et tilbud til de som ønsker plass i en ikke altfor stor barnehage.